Indlæser Begivenheder
Cirkus Mascot kommer til Billund med årets cirkusforestilling “OPPE PÅ DUPPERNE” som spilles indenfor i Billund Idrætscenter.
Det er hyggelig, virkelig sjov og nærværende underholdning i børnehøjde. Det er cirkus for alle og en oplevelse, man tager med sig hjem. Velkommen omkring vores magiske cirkusmanege i 2024.
Om forestillingen:

Vi tror stadig på værdien af at samles omkring oplevelser, som finder sted i øjeblikket. Vi tror, det er væsentligt at give børn mulighed for at glæde sig og vi ved, at der sker noget helt særligt mellem mennesker, når de tager plads omkring cirkusmanegen. Duften af popcorn, lyden af leg, vov og vrinsk og den der særligt søde musik, som får de fleste til at føle, at de endelig har fundet melodien. Det hele er der, og så er der lunt og lækkert, så børn og voksne roligt kan lege tagfat og give slip på hverdagen.

Årets forestilling er akkurat lige så vov’et som altid med pjattede pudler og hundekunster. Oplev balancekunst, klovnerier, to grise, to geder og en pony, og en cirkusdirektør med (rampe)lys i øjnene. Endelig er det er tid til cirkus!

Share This Post, Choose Your Platform!

Go to Top