Loading...

Lej vores haller og lokaler

Hos Billund Idrætscenter har vi et stort udvalg af lokaler til leje, perfekt til enhver begivenhed. Uanset om du arrangerer en fodboldkamp, et stævne, en stor fest eller et mindre møde, har vi de ideelle faciliteter til at opfylde dine behov.

Vi tilbyder også fuld forplejning og skræddersyr løsninger, der passer præcist til dine behov. Vi tager naturligvis hensyn til  allergikere, veganere og gæster med specielle præferencer og ønsker.

Hos BIC tilbyder vi forskellige priser til virksomheder, private, efterskoler og foreninger. Vi har budgetvenlige priser til private- og efterskolefester, møder og workshops samt fordelagtige priser til foreningers møder og events.

Kontakt os for at finde den bedste løsning til din booking, eller besøg vores prisside for mere information.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et lokale? Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den perfekte løsning til din næste begivenhed hos Billund Idrætscenter.

Vi ser frem til at byde dig velkommen

Vores haller

Hal 1

I Hal 1 finder du tilskuerpladser på bænke, projektor i loft og stort lærred på væg, dommerbord, rampe fra tilskuerpladser til halgulv, musikanlæg hvor der kan tilkobles mikrofon.

Hal 2

I Hal 2 finder du tilskuerpladser på trappeformationen, dommerbord, musikanlæg.

Hal 3

I Hal 3 finder du spejlvæg, lydanlæg og mulighed for mikrofon

Vores mødelokaler

Mødelokale Blå

I det blå mødelokale finder du whiteboard, TV, stole, borde, lille fjernsynsskærm med mulighed for at tilkoble computer via HDMI. 

Mødelokale Gul

I det gule mødelokale finder du stole, borde, storskærm med mulighed for tilkobling af computer via HDMI, WiFi tilgængeligt, whiteboard tavle 

 

Mødelokale Rød

I det røde mødelokale finder du stole, borde, storskærm med mulighed for tilkobling af computer via HDMI, WiFi tilgængeligt, whiteboard tavle, flipover.